Wat anderen vinden

Zoeken, vinden en verbinden!

Wat anderen vinden is voor mij heel belangrijk. Ik leg de lat hoog en juist daarom geven onderstaande reacties mij heel veel voldoening

Alie van ’t Hooft
Inge heeft ons “
Museum HoekscheWaard” vanmorgen geweldig geholpen met ons vastgelopen Twitter account. Zelfs op haar vrije ochtend geeft ze het niet op voordat ze een oplossing gevonden heeft. Inge, Bedankt!!!!

Natalie Boekaerts drs Sociale Wetenschappen -Trainer- Loopbaan Coach-Personal Branding-NT2-Docent
Ik heb Inge Kaptein als een gedreven trainer leren kennen. Haar training stelt mij in staat om verdere stappen te zetten voor mijn eigen bedrijf.

René Hogenes Expert in Brainswitch & Digitaal Snellezen

Inge is een van mijn Social Media adviseurs. Ze is betrokken, loyaal en creatief in haar oplossingen. Ze kan zelfstandig een campagne runnen en stuurt bij indien nodig. Inge houdt ook het langetermijndoel voor ogen in haar dagelijkse Social Media acties.

Anne-Marie van Goudoever 
De workshop LinkedIn basis is bijzonder leerzaam en interessant. Omdat Inge binnen een paar uur op een prettige en duidelijke manier de kracht van en mogelijkheden met een professioneel profiel over te brengen. Inclusief de goede nazorg in de vorm van een mail met extra informatie en tips een dag later was dit voor mij een zeer geslaagde workshop die ik iedereen kan aanbevelen!

Marleen Peeters
Bedankt voor de bijzonder nuttige workshop over LinkedIn! Ik heb er veel aan gehad!

Alex Cortenbach Trainer/opleider/begeleider persoonlijke ontwikkeling
Op het gebied van Social Media vind ik Inge een excellent professional. Zij geeft To The Point feedback en advies.

Bedankt IngKaCommunicatie IngeKapteinBedankt schrijvers!

Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?