LinkedIn ADS

Adverteren op LinkedIn 

LinkedIn Ads? Nou hoor ik je denken, adverteren op LinkedIn?
Dat gebruik je toch alleen privé? Je maakt hier toch jouw professionele C.V. op aan?

Mijn antwoord hierop is nee. LinkedIn is ook voor bedrijven. Het is een zakelijk platform en wordt steeds populairder.  LinkedIn wordt gebruikt om te netwerken en zakelijke relaties aan te gaan. Dus ideaal om jouw klantenbestand te vergroten. De LinkedIn ADS mogelijkheid heeft dankzij het zakelijk imago van LinkedIn een kans om te bestaan gekregen.

Net als bijvoorbeeld Facebook ADS kun je jouw advertenties laten aansluiten op demografische gegevens. Maar ook op de interesses van jouw doelgroep. Je bereikt zo alleen gebruikers die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf en in wat jij doet.

Gesponsorde berichten vind je in de feed en de advertenties worden in de zijkant van de pagina weergegeven. Advertenties aan de zijkant staan vast, wat er voor zorgt dat als de gebruiker op zijn feed pagina naar beneden scrolt de advertentie continu zichtbaar blijft. Desondanks zorgt dit ervoor dat de gebruiker jouw advertentie sneller zal onthouden, maar jij ook meer kans hebt dat er op jouw advertentie geklikt wordt.

Net als bij Facebook adverteren geldt dat je betaalt per click.

Voordelen LinkedIn ADS

  1. Advertenties staan, zoals hierboven beschreven, aan de zijkant
  2. Het platform is dankzij het zakelijke imago een uitstekend middel om zakelijke relaties, netwerkcontacten aan te gaan
  3. Je kunt zelf het maximum aantal clicks instellen
  4. Adverteren op demografische gegevens en interesse van jouw doelgroep
  5. Onderdeel van jouw Social Media strategie.

Nadeel van LinkedIn ADS

LinkedIn is een redelijk dure advertentie aanbieder.

Volgen of delen…Ja heel graag!

Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?