Social Media Training

Waarom een Social Media training?

Social Media is de verzamelnaam voor alle online platformen met een Sociaal karakter. Je kunt via deze kanalen met personen en bedrijven op een simpele manier in contact komen. Of interactie met elkaar hebben. Dit moet wel op de juiste manier aangepakt worden. Daarom is het handig om een Social Media Training te volgen bij IngKaCommunicatie.

Sociaal

Social Media heet niet voor niets Social of te wel Sociaal. In de gewone wereld spreken we elkaar op een vriendelijke manier aan en zo doe je dat op Social Media ook. Op een vriendelijke en eenvoudige manier informatie met elkaar delen.
-Zakelijk: Social Media voor bedrijven. Social Media service verlenen aan jou (toekomstige) klanten. Je deelt kennis en informatie met elkaar. Je leert ook nog eens van elkaar.
-Privé: Persoonlijke pagina, foto’s, felicitaties en verhalen vertellen.

Waarom een training

Het Social Media gebruik is niet voor iedereen gesneden koek. Een privé pagina lukt meestal nog wel maar een bedrijfspagina is al snel een stuk lastiger. Een bedrijfspagina moet wel op de juiste manier gevuld worden. Doe je dat niet goed dan heeft het hebben van een bedrijfspagina geen nut.

Om succes van slagen te hebben met je bedrijfspagina is het zinvol om daar een training voor te volgen. Tijdens deze training krijg je praktische tips hoe je pagina te vullen en er mee aan de slag te gaan. Je gaat Social Media Service aan je klanten verlenen. Je geeft ze de mogelijkheid om via het kanaal direct met jou in contact te treden. Dit is jouw visitekaartje naast je website op het internet.

Social Media Training
Algemene training waarin we diversen soorten Social Media belichten
Investering
Prijs: € 97,00 p.p. excl. btw bij een één op één sessie Groepstraining: € 350,00  maximaal 5 personen, exclusief btw en reiskostenvergoeding bij incompany
Social Media Training

Er worden speciale training op maat gemaakt worden voor:
  • Makelaars
  • Winkeliers
  • Bedrijven
  • Cafetaria

Training volgen of Social Media uitbesteden

Kijk hier voor meer informatie over Social Media Marketing 


Waarom een training bij IngkaCommunicatie volgen?
✔Ruim 5 jaar ervaring
✔Altijd naar wens een op maat training
✔Actuele trainingen
✔Ook achteraf bereikbaar voor vragen
✔Zelf dagelijks actief op de Social Media Kanalen

 

Reageren is niet mogelijk