Social Media Training

Waarom een Social Media training?

Social Media is de verzamelnaam voor alle online platformen met een Sociaal karakter. Je kunt gemakkelijk via deze kanalen met personen en bedrijven in contact komen. Daarnaast maakt het het hebben van interactie met elkaar zeer gemakkelijk. Dit moet natuurlijk wel op de juiste manier aangepakt worden. Daarom is het verstandig om een Social Media Training te volgen bij IngKaCommunicatie.

Sociaal

Social Media heet niet voor niets Social of te wel Sociaal. In de gewone wereld spreken we elkaar op een vriendelijke manier aan en zo doe je dat op Social Media ook. Op een vriendelijke en eenvoudige manier informatie met elkaar delen.

Zakelijk: Social Media voor bedrijven. Social Media service verlenen aan jou (toekomstige) klanten. Je deelt kennis en informatie met elkaar. Je leert van elkaar.
Privé: Persoonlijke pagina, foto’s, felicitaties en verhalen vertellen.

Waarom een training

Het Social Media gebruik is niet voor iedereen gesneden koek. Een privé pagina lukt meestal nog wel maar een bedrijfspagina is al snel een stuk lastiger. Een bedrijfspagina moet op de juiste manier gevuld worden. Doe je dat niet goed dan heeft het hebben van een bedrijfspagina geen nut.

Om kans van slagen te hebben met je bedrijfspagina is het zinvol om daar een training voor te volgen. Tijdens deze training krijg je praktische tips hoe je pagina te vullen en er mee aan de slag te gaan. Je gaat Social Media Service aan je klanten verlenen. Je geeft ze de mogelijkheid om via het kanaal direct met jou in contact te treden. Dit is jouw visitekaartje naast je website op het internet.

Media Training

Algemene training waarin we diversen soorten Social Media belichten

Investering
Prijs: € 75,00 p.u. excl. btw bij een één op één sessie
Groepstraining: € 350,00 p.u.
maximaal 5 personen, exclusief btw en reiskostenvergoeding bij incompany

Social Media workshop

Training worden op maat gemaakt voor:
  • Makelaars
  • Winkeliers
  • Bedrijven
  • Cafetaria
Training volgen of Social Media uitbesteden
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?