Twitter ADS

Hoe en waarom Twitter ADS?

Voor mij is de ideale communicatiemix op Social Media toch wel Twitter, Facebook en LinkedIn  en tegenwoordig ook Instagram. Zij hebben stuk voor stuk de mogelijkheid om te adverteren. Kortom Twitter ADS. In Nederland is Twitter ten opzichte van andere landen een klein gebruiksvriendelijk netwerk platform (ruim 600.000 gebruikers) en wordt vaak via de smartphones gebruikt.

Twitteraars zijn wel zeer actief.  Hoewel jij misschien wel eens hoort dat Twitter uit is kan ik je melden dat ik het daar absoluut niet mee eens ben. Door middel van de super actieve aanhang van Twitter, ook wel microloggen genoemd, werkt Twitter wel degelijk. Zorg wel dat jouw Twitteraccount actief en up to date is. Lijkt je profielfoto nog op je en is je coverfoto goed? Staan de juiste gegevens en info in je bio? Immers zou het zonde zijn om te gaan adverteren en dus te betalen als jouw profiel niet compleet is. Let op je eerste indruk!

Waarom Twitter ADS?

Als adverteerder bereik je sneller je doelgroep omdat je niet hoeft te strijden in een miljoenengroep. Twitteraars zijn loyaal aan elkaar en delen veel kennis en informatie. Al met al reageren ze veel sneller op elkaars vragen omdat ze zoveel actiever zijn op Twitter dan op de andere platformen.

Er is nog een reden waarom je zou willen betalen om te adverteren op Twitter. Je betaalt namelijk echt alleen voor de resultaten van de vooraf bepaalde marketing doelen. Eén van die doelen kan zijn, meer bezoek naar jouw website. Dus je betaalt dan alleen voor de daadwerkelijk aangetrokken bezoekers naar jouw website.

Hoe begin je met Twitter ADS?

Log in op je Twitteraccount, vul het land van herkomst en de tijdzone in. Hierna kun je direct aan de slag met je eerste Twitter advertentie.

Heb je hier vragen over? Stel ze gerust. (Link naar contact formulier invoegen)

Waarom Twitter ADS gebruiken?

 • Interactie aangaan
 • Meer volgers krijgen
 • Meer bezoek naar je website genereren
 • Gericht op interesse van jouw doelgroep Productlancering of opening promoten Evenementen promoten
 • Speciale aanbieding bekend maken
 • Gebruikmaken van gerichte berichten via @ Hashtags voor zoekwoorden gebruiken #
 • Adverteren op geografie
 • Aanhaken op Twitter Trending Topic
 • Wat zijn de kosten van een Twitter advertentie?

  Dit bepaal je voor het grootste deel zelf. Je werkt met een dag budget wat door Twitter nooit overschreden wordt. Daarnaast maakt Twitter net als bijna alle andere Social Media platformen gebruik van een veilingsysteem. Je betaalt dus nooit 1 cent meer dan je nodig hebt om het concurrerende bod voor te blijven.

  Volg de Twitter workshop

  Twitter training

   

  Kijk hier voor meer informatie over Social Media Marketing uitbesteden

  Samenwerken? Interesse om met ons of voor ons te werken?
  Vertel ons wat je zoekt en wat we voor jou kunnen doen.